Geluk(t)!

Geluk(t)! Oftewel: Gezondheid, Energie, Liefde, Uitdaging en Kracht. Dat willen we allemaal wel toch? Het zijn woorden die vaak genoemd worden als je mensen vraagt naar waar ze meer van zouden willen hebben (dan kan de G ook voor Geld staan overigens, die komt ook nog wel eens voor), of wat ze willen hebben ervaren voor ze hun laatste adem hier op aarde uitblazen.

Te vaak zijn dit echter ook de woorden die een soort machteloosheid oproepen: ja, dat wil ik wel, maar daarvoor moet je ‘geluk’ hebben. Sommigen worden er mee geboren (met een goede gezondheid, met veel energie, met veel liefdevolle mensen om zich heen, met de juiste uitdagingen op hun pad waarin ze hun kracht kunnen ervaren) en anderen hebben nu eenmaal pech en zullen het nooit ervaren, of althans niet in de mate waarin ze zouden willen….denken ze!

Maar wat nu als blijkt dat JIJ degene bent met het toverstafje in je hand en je ZELF de grootste invloed hebt op hoe je deze ‘ultieme vijf’ in je leven brengt en ervaart? Durf je die uitdaging aan? Of blijf je liever geloven dat je nu eenmaal geen geluk hebt?