Testimonials

Tetsi - Rick GarrelfsIk heb Monique als trainer in enkele meerdaagse reizen meegemaakt. Een op en top professional, inhoudelijk sterk. Maar wat vooral indruk maakt is de wijze waarop zij een groep van 60 managers kan meenemen in persoonlijke en confronterende opdrachten. Zij doet dat krachtig en helder, maar ook op een manier die bij niemand weerstand oproept. Die combinatie, krachtig zonder weerstand op te roepen, vind ik erg sterk.
 • Rick Garrelfs, HR Rabobank

Testi -Marcel GeurtsenTerugkijkend kan ik aangeven dat deze reis een enorme positieve ervaring is geweest. Samen met je groep ga je de confrontatie aan, niet alleen met elkaar, maar vooral met jezelf! De reis naar het onbekende heeft voor mij veel inzicht gebracht, niet alleen in zakelijke zin maar ook zeker in mijn persoonlijke reis in deze mooie wereld.
• Marcel Geurtsen, manager, deelnemer 4-daagse leiderschapsreis

Dank voor de inspirerende dagen. Ik voel me verrijkt! Heb bewondering voor de rust die jij uitstraalt en de manier waarop jij er voor zorgde dat iedereen serieus deelnam en ‘alles’ uit deze dagen wilde halen. Bijzonder hoe schijnbaar eenvoudig jij een sfeer van vertrouwen, respect en openheid weet te creeren en tegelijkertijd iedereen ook individueel ruimte geeft en vanuit eigen verantwoordelijkheid laat handelen.
• Alex, deelnemer 4-daagse leiderschapsreis

Ik wist niet zo goed wat ik van de meerdaagse moest verwachten. Ik ben nogal rationeel ingesteld dus ik stond  er wat sceptisch tegenover. Ik vond de training erg goed, leerzaam en ook leuk om te doen. Het was denk ik de eerste keer in m’n leven dat ik zo bewust stil stond bij wie ik ben, wat mijn waarden zijn, waar ik naartoe wil en wat ik eventueel nog wil doen om mezelf te verbeteren. Ik ging echt met een tevreden en voldaan gevoel weg van de training.
deelnemer 2-daagse leiderschapsreis