M-Power

Love Life, make True Choices and Take the Next Step!

Er zijn veel goede coaches, trainers en sprekers, dus waarom zou je met mij willen werken? Wat ik terug hoor is dat de combinatie van ‘liefdevol confronterend’ of ‘betrokken directief’ gewaardeerd wordt. In alles wat ik doe gaat het over de essentie.

Met weinig woorden en in eenvoudige begrijpelijke taal maak ik graag het onzichtbare zichtbaar en het ongevoelde voelbaar. Verwacht geen uitgebreide theoretische verhandelingen, wel begrijpbare voorbeelden, metaforen en ‘uitleg’ waardoor je beter gaat begrijpen hoe ‘het’ werkt bij ‘ons’ mensen en speciaal bij jou.

Ik geloof dat er altijd een kado in de modder te vinden is en dat moeilijke perioden of uitdagingen uiteindelijk vaak veel goeds brengen. Ik zal je uitdagen beter naar jezelf te kijken en je eigen talenten en passies eerlijk in beeld te brengen en vorm te gaan geven in je werk en leven. Ik zal je scherp houden op waar je jezelf voor de gek houdt met beperkende overtuigingen of door gedrag wat je niet dient.

Beslissingen neem ik niet voor je, maar ik zal je wel uitnodigen je eigen keuzes te onderzoeken en waar nodig opnieuw te kiezen. Met humor en directheid. Om zo het leven voluit te kunnen leven en jouw volgde stap te zetten….

Ik werk op grotere projecten graag samen met een aantal krachtige powervrouwen in mijn netwerk met aanvullende talenten. Vrouwen die stuk voor stuk leven wat ze zeggen en staan voor wie ze zijn en wat ze doen. Samen creeren we energie, magie, diepgang en resultaat!Schermafbeelding 2014-02-15 om 14.03.15Schermafbeelding 2014-02-16 om 14.15.32