Missie en Visie

Mijn missie is zoveel mogelijk mensen te raken in in beweging te brengen. Ik inspireer ze graag om hun eigen leven vorm te geven. Een leven waarin zij lekker in hun vel zitten, plezier hebben in wat ze doen, stralen en genieten. Waarin zij hun eigen potentieel ontdekken en hun kracht inzetten ten behoeven van zichzelf en anderen. Waarin zij hun eigen keuzen durven maken. Vanuit Liefde, met Lef. Op basis van integriteit een eigen koers durven varen, in verbinding met anderen.

Ik geloof in ervaren, beleven en doen. Horen over, de theorie kennen, nieuwe inzichten zijn leuk, maar het gaat er uiteindelijk om wat je daarmee doet, hoe het vorm krijgt in jouw leven. Mensen leren door eindeloze herhaling of door diepgaande (emotionele) ervaringen. Het helpt enorm als je VOELT, ervaart, beleeft wat het effect is van je beperkende overtuigingen en hoe anders het leven eruit ziet als je het door een andere ‘bril’ bekijkt…

Ik ben er van overtuigd dat als iedereen zou doen wat hem/haar op het lijf geschreven is en waar hij/zij blij van wordt, dat we een leukere wereld krijgen. Een wereld waarin kinderen kunnen spelen en kind kunnen zijn, en waarin volwassenen samenwerken en graag bijdragen aan elkaars geluk, een wereld waarin er overvloed is voor iedereen…Vanuit Liefde voor het leven en elkaar, oprechte en waarachtige keuzen maken en de volgende stap zetten.

Schermafbeelding 2014-02-16 om 16.07.21