Individu

Wij geloven in de kracht van het individu. In alles wat er wellicht onzeker is in een periode van mobiliteit, kun je altijd terug vallen op jezelf. Op wie jij bent. Op wat je kunt. Op wat je wilt.

Graag gaan we met je op pad om nieuwe inzichten en inspiratie op te doen. We werken samen met jou toe naar heldere en duidelijke uitkomsten, vertaald in een persoonlijk inzetbaarheidsplan. Van daaruit stellen we een persoonlijk actieplan op waar je zin in hebt en energie van krijgt!

We gebruiken analyses om je talenten en drijfveren in beeld te krijgen. We bieden je wekelijkse opdrachten en coaching. En we gaan met je op reis. Omdat we geloven dat deze meerdaagse ervaring je wezenlijk verder brengt. Door los te komen van thuis en je normale werkomgeving krijg je nieuwe inzichten en ervaringen. Zowel op fysiek, als mentaal, emotioneel als sociaal niveau.

Op deze manier ontdek je waar je energie van krijgt en waar je goed in bent. Wat je kracht is, maar ook wat je valkuilen zijn. Je krijgt inzicht in in welke werkomgeving je floreert en welke mensen, werkzaamheden en uitdagingen het beste bij jouw profiel passen. Je krijgt snel inzicht in je eigen patronen en overtuigingen en tools om hiermee om te gaan.

Je weet waarom je de dingen doet zoals je ze doet en waar je echt voldoening uit haalt. We helpen je deze inzichten te vertalen naar een concreet persoonlijk inzetbaarheidsplan met een bijpassend actieplan. Zodat je ook daadwerkelijk jouw volgende stap kunt gaan zetten. Met energie en vertrouwen!