Visie

In onze visie is mobiliteit een gezond gegeven: het brengt mensen in beweging, draagt bij aan persoonlijke en professionele ontwikkeling en biedt kansen voor de individuele werknemer en de werkgever.

Toch brengen mobiliteitsvraagstukken vaak ook veel onzekerheid met zich mee: wat gebeurt er nu met mij, met mijn team, de afdeling, het bedrijf? Het raakt aan existentiele vraagstukken als bestaansrecht, waardering, gezien worden, een plek hebben.

Wij geloven dat het belangrijk is deze onzekerheid en de impact daarvan de erkenning te geven die het verdient EN tegelijkertijd mensen en organisatie te versterken in wie zij zijn, wat zij kunnen en wat zij willen. Het kado in de modder te vinden en de kans die deze periode brengt ook ten volle te omarmen.

Wij brengen graag in een compacte, intensieve periode individu en organisatie in beweging, op een positieve, betrokken, energieke manier.

We combineren individuele momenten (coaching, analyes) met groepsmomenten en een meerdaagsprogramma. We geloven in de kracht van die combinatie, waarin mensen verschillende aspecten van zichzelf kunnen onderzoeken en ontdekken.

De combinatie van inzichten, nieuwe ervaringen en concrete output levert verrassend snel energie, vertrouwen en inspiratie voor de volgende stap. Een stap waarin individu en organisatie opnieuw tot bloei kunnen komen.