Loopbaananalyse

Ieder mens is uniek… Maar om je zelf van die uniekheid bewust te worden en om anderen jouw bijzondere bijdrage en toegevoegde waarde te laten zien en benutten is een hele kunst. De kunst van het jezelf kennen en de kunst van het op de juiste manier inzetten van jouw bijzondere persoonskenmerken.

Wij geloven in interne motivatie en het nemen van eigen verantwoordelijkheid. Daarvoor is het soms wel nodig eerst aandacht te besteden aan rouw (het verlies van een baan, zekerheid ed) en acceptatie (dit is het feit, welke betekenis geef ik daar nu aan). Van daaruit kun je je eigen verlangen weer leren (her)kennen en vanuit jezelf in beweging komen.

Als preferred supplier voor loopbaan- en outplacementtrajecten bij verschillende grote bedrijven helpen we je graag om te onderzoeken met welke houding en onderliggende ideeën je naar jezelf als persoon of professional kijkt. Door dat onderzoek, zelfinzicht, brengen we je persoonlijke talenten, waarden, motivaties en drijfveren in beeld. En met die kennis over jezelf is het makkelijker keuzes maken.

We maken daarbij onder andere gebruik van een aantal krachtige instrumenten die in weinig tijd inzicht geven in je persoonlijke talenten en voorkeuren, in welke werkomgeving je het beste tot je recht komt en ook welke elementen in je werk mogelijk spanning opleveren en welke talenten onderbelicht blijven. Ook krijg je zicht op hetgeen je  van binnen écht motiveert.