Soulbranding

Laat jij de wereld weten waarvoor jij geboren bent? Wij geloven erin dat iedereen een unieke bijdrage levert aan anderen. De kunst is om jezelf te ontdoen van beperkende overtuigingen en stress, zodat je vrij en onbevangen jouw verhaal durft te vertellen.

Tijdens de driedaagse workshop Soulbranding werken we toe naar een concreet eindresultaat; jouw etalage voor de komende periode (in de vorm van een profiel, CV, of website). Het proces geeft je een duidelijke route om je koers te onderkennen en van daaruit sneller stappen in de goede richting te zetten. Wij dagen je uit om relatieve ‘risico’s’ te nemen, want in de actie ontstaat de beweging. Naast de trainers zijn je groepsleden een fantastische spiegel. Zij moedigen je aan stappen te maken die bij jou passen en ze voorzien je van veilige feedback waardoor je weer verder kunt.

We werken met een grote diversiteit aan oefeningen, zowel ervaringsgericht als ook planmatig en creatief. Werkvormen uit de marketing als een ‘merktemplate’ en een ‘elevator pitch’ ondersteunen het geheel. Uiteraard staan begrippen als authenticiteit en onderscheidend vermogen centraal. En? Is het tijd om jouw passies en talenten (nog meer) aan de buitenwereld te laten zien?