Teamontwikkeling

Together Everybody Achieves More… Een mooi acroniem voor ‘team’. En in de ideale wereld geloven we dat ook allemaal: samen zouden we meer moeten zijn dan de som der delen. Synergie. Helaas laat dat in veel teams nogal eens te wensen over en zitten we elkaar soms eerder in de weg dan dat we bijdragen aan elkaars succes.

Heel vaak heeft dat te maken met inzicht. We zijn ons lang niet altijd bewust van hoe de ander in elkaar zit. Wat hem of haar drijft. En wat hij of zij nodig heeft om volledig tot bloei te komen. Sterker nog, we weten het vaak niet eens van onszelf! En dus worden we gedreven door onbewuste processen, onbegrip en irritatie. En dan is ‘tegen’ een makkelijker optie dan ‘samen’.

In onze teamtrainingen gaan we daar graag mee aan de slag. Op een speelse, luchtige en tegelijkertijd directe en soms confronterende manier creeren we inzicht en bewustzijn om van daaruit nieuwe stappen te kunnen maken en synergie te creeren, zodat iedereen met meer plezier en voldoening naar zn werk gaat EN het team als geheel tot betere prestaties komt.